Група тематичного вивчення Біблії

By

Група для тематичного вивчення Біблії через персони і події в історичному контексті . Ми занурюємось у красу Божого слова, щоб краще знати Бога та себе! Ми вчимося застосовувати в повсякденному житті практичне християнство. На групі іде обмін думками і досвідом . Тут ми вчимося дивитися на себе, на події в нашому житті і світі через Біблію .

Слідуй за Ісусом

By

Почнемо з самого початку, з тих основ які потрібно знати кожному!

Чудово коли все просто! В цьому і є цінність спілкування! Тому запрошуємо вас на групу, де простою мовою ми спробуємо розібрати 8 основних тем Біблії, і на практиці зрозуміємо те, що Бог хоче для нас, і від нас!

Для одружених пар про сімейні цінності

By

Група для сімейних пар – це серія із 8ми зустрічей на самі актуальні сімейні темі. Ми будемо відкрито говорити про актуальні питання, ділитися досвідом та шукати відповіді на них в Біблії.

Ранкова жіноча

By

” Як зробити правильний вибір,про який не будеш шкодувати ?”

Ваш вибір сьогодні вплине на ваше життя завтра

Щодня нам належить приймати багато рішень, деякі з яких вплинуть на хід нашого життя в майбутньому, рішення які приведуть або до каяття, або до безмірної радості.

Але є хороша новина для вас: знаючи, який вибір ви повинні зробити сьогодні, щоб протистояти спокусам, Бог пропонує вам допомогу, щоб бути впевненим, що ваш вибір сьогодні не перетвориться на жаль завтрашнього дня.

Цей курс вивчення Біблії говорить про роль Писання і Святого Духа в процесі прийняття рішень і розглядає вибір таких людей, як Давида, Осії, Єви та Ісуса. На кожному уроці ви побачите, який вибір потрібно зробити, вибір, який прославить Бога і принесе мир і спокій у ваше серце.

40 хвилин на тиждень зможуть змінити ваше життя!