Вивчення та пізнання Слова Божого

By

Стати другом Всемогутнього Бога. Життя Авраама. Цей курс познайомить нас з принципами віри Авраама, друга Бога.Дані принципи стануть основою і вашої віри, вашим життєвим компасом на всі часи. Ви дізнаєтесь про життя Авраама, вибранного Богом, першим учасником низки подій, які відбувалися по Божому плану спасіння людей. По ходу вивчення курса ви більше пізнаєте Бога, Його відношення до вас, дізнаєтесь як Бог виконує свої обітниці і як благоволить до тих хто знає Його!!!

Слідуй за Ісусом

By

Почнемо з самого початку, з тих основ які потрібно знати кожному!

Чудово коли все просто! В цьому і є цінність спілкування! Тому запрошуємо вас на групу, де простою мовою ми спробуємо розібрати 8 основних тем Біблії, і на практиці зрозуміємо те, що Бог хоче для нас, і від нас!

Відкриваючи Біблію

By

Зустрічі з вивчення Біблії тематично або по книгах.

Кожна зустріч направлена на те, щоб навчитися розуміти і застосовувати біблійні принципи у повсякденному житті. Для життя кожного з нас вкрай важливо побачити цінності та практичність Біблії у будь-якій сфері життя! Ми досліджуємо Біблію разом, і кожен має змогу брати участь в дискусії! Відверто кажучи,це стоворює особливу атмосферу глибшого розуміння Біблії! Молитва за потреби один одного – це невід’ємна частина наших зустрічей! А також ми смакуємо чаєм, печивом, салом, пирогом чи ковбасою – усим, що принесли з собою)))

 

Дослідження Євангелія від Івана

By

Для всіх, хто прагне занурюватись в Слово Боже.

У неймовірно теплій і дружній атмосфері на кожній малій групі ти отримаєш нові знання про сутність Бога, Його настанови та ще більше зрозумієш глибину Його любові. Ми разом читаємо Біблію, підтримуємо один одного у молитві, ділимось своєю щедрістю, славимо Бога і намагаємось змінитись, щоб жити згідно з покликанням Христовим та служити Йому і людям своїми дарами. Раді бачити кожного, хто прагне зростати духовно разом з нами.

Вивчення Біблії крок за кроком!

By

Ми зустрічаємось кожного четверга для якісного часу разом! Друзі, кава, чай, смаколики,
спілкування – це початок кожної зустрічі! Під мелодійні струни гітари ми співаємо для Бога!
Крок за кроком ми йдемо сторінками Біблії, щоб краще знати Бога та вчитись від Його слова!
Завершення групи – це завжди молитва, яка єднає нас та особливо приємна Богу!
З радістю чекаємо на кожного!

Христове спілкування

By

Слово Боже, як підручник життя!

Наші зустрічі – це ,насамперед, спілкування!. З часом учасники малої групи стають не просто друзями, а родиною. Ми разом шукаємо в слові Божому те, що допомагає нам проживати кожен день. Немає різниці, якого віку учасник, ми намагаємось зрозуміти і відчути потреби кожного. І у вирішенні проблем ми прагнемо керуватися настановами нашого головного вчителя – Ісуса. А ще ми полюбляємо їсти смаколики з чаєм, тому берегти фігуру у нас дуже складно… 🙂