Смертельні гріхи: перемога над руйнівними спокусами

By |

Будь-який гріх може підривати ефективність християнина, але деякі гріхи можуть пустити коріння настільки глибоко в нашому житті, що ми навіть не усвідомлюємо, коли вони стають фатальними для нашого духовного розвитку.

У цьому курсі розглядають 6 “смертельних” гріхів, які становлять загрозу духовному росту: гордість, гнів, заздрість, ненаситність, лінь і жадібність. Ми навчимося розрізняти найбільш непомітні способи проникнення цих фатальних гріхів у наше життя. Ми будемо озброєні, щоб перемагати руйнівні спокуси і таким чином ставати зрілими християнами, які слідують за Ісусом.

Група для тих, хто хоче більше пізнавати Творця і своє серце!

By |

Ми – група, де збираються люди різного віку, але нас об’єднує не тільки чай і печиво). Ми збираємось для проведення часу в спілкуванні та вивченні Божого Слова.  Христос будучи на землі сказав такі слова: «Лікаря потребують не здорові, а хворі», тому кожен з нас шукає вирішення своїх проблем та внутрішніх запитань у Ісуса. На групі ми молимось за потреби один одного та постійно звертаємо увагу на те, як Бог контролює все те, що відбувається в нашому житті. Якщо в тебе є бажання знати більше Того, Хто тебе полюбив ще до твого народження і знати, що Він каже через Своє Слово до людей, тоді приходь до нас. Ми будемо раді тебе бачити на нашій затишній групі!)

Курс «Розуміючи страждання і воскресіння Ісуса»

By |

В третій частині Євангелії від Марка Бог розповідає, що витерпів за нас Його Син – Той, Хто не знав гріха. Ісус “прийняв цю ганьбу” (Євр.12:2) і пережив за нас все це, тому що це був єдиний спосіб стати Спасителем, Який розуміє наш біль, сором і страждання.

Тематичне вивчення Біблії та спілкування

By |

Група для тематичного вивчення Біблії через персони і події в історичному контексті . Ми занурюємось у красу Божого слова, щоб краще знати Бога та себе! Ми вчимося застосовувати в повсякденному житті практичне християнство. На групі іде обмін думками і досвідом . Тут ми вчимося дивитися на себе , на події в нашому житті і світі через Біблію .

Група для зміцнення стосунків з Богом

By |

Ми раді бачити кожного! Немає ніякого значення, на якому етапі сьогодні твоя віра! Ми збираємось саме для того, щоб покращувати стосунки з Богом. При потребі, надається психологічна (душеопікунська) допомога.

Для всіх, хто прагне занурюватись в Слово Боже

By |

У неймовірно теплій і дружній атмосфері на кожній малій групі ти отримаєш нові знання про сутність Бога, Його настанови та ще більше зрозумієш глибину Його любові. Ми разом читаємо Біблію, підтримуємо один одного у молитві, ділимось своєю щедрістю, славимо Бога і намагаємось змінитись, щоб жити згідно з покликанням Христовим та служити Йому і людям своїми дарами. Раді бачити кожного, хто прагне зростати духовно разом з нами.

Життя по-новому очима Біблії!

By |

Ми зустрічаємось кожного четверга для якісного часу разом! Чай, кава, смаколики та затишне спілкування переживає кожен присутній на групі! Ми піднімаємо важливі теми життя, та вчимося жити у Бога, занурюючись у красу Його слова! Разом з Біблією у руках ми вчимося жити по новому, змінюючи свій погляд на 180 градусів! Молитва та підтримка є цінністю кожної групи, на якій ми раді бачити кожного!

Зустрічі з вивчення Біблії тематично або по книгах

By |

Кожна зустріч направлена на те, щоб навчитися розуміти і застосовувати біблійні принципи у повсякденному житті. Для життя кожного з нас вкрай важливо побачити цінності та практичність Біблії у будь-якій сфері життя! Ми досліджуємо Біблію разом, і кожен має змогу брати участь в дискусії! Відверто кажучи,це стоворює особливу атмосферу глибшого розуміння Біблії! Молитва за потреби один одного – це невід’ємна частина наших зустрічей! А також ми смакуємо чаєм, печивом, салом, пирогом чи ковбасою – усим, що принесли з собою)))

Ми шукаємо відповіді на актуальні питання в Біблії

By |

Мала група, на наш погляд – це продовження Церкви “Нове Життя” в колі друзів. З часом учасники малої групи стають не просто друзями, а родиною. Ми разом шукаємо в слові Божому те, що допомагає нам проживати кожен день. Немає різниці, якого віку учасник, ми намагаємось зрозуміти і відчути потреби кожного. І у вирішенні наших проблем ми прагнемо керуватися настановами нашого головного вчителя – Ісуса. А ще ми полюбляємо їсти смаколики з чаєм, тому берегти фігуру у нас дуже складно… 🙂